01 Mayıs 2016 12:19 | Son Güncelleme: 01 Mayıs 2016 12:20

Bonservis bedeli açıklandı!

Bursaspor yönetimi, milli stoper Serdar Aziz'in bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirledi.

Mali yönden zor günler geçiren yeşil-beyazlı kulüp, önümüzdeki sezon için performansı yetersiz ve maliyeti yüksek oyuncuları ile yollarını ayırmayı planlıyor. 
 
Yönetimin belirlediği listenin başında ise Macar yıldız Dzsudzsak'ın yanı sıra, Tom de Sutter ve Tomas Necid gibi isimler de geliyor. Bu oyuncuların gönderilmesi için menajerler Ahmet Bulut ve Metin Korkmaz'a yetki veren Bursaspor yönetiminin milli yıldızları için de fiyat belirlediği öğrenildi.
 
SERDAR İÇİN 8 MİLYON EURO
 
Yeşil-beyazlı yönetimin Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği 25 yaşındaki milli oyuncusu Serdar Aziz için 8 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği bildirildi. 
 
Bu sezon sakatlığı sebebiyle 9 karşılaşmada forma giyemeyen ve ligin ikinci yarısında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray karşılaşmalarında sahada yer alamayarak camianın tepkisini çeken Serdar'ın da takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

Sampiy10

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Ümit Metin Yıldız