15 Temmuz 2017 16:27 | Son Güncelleme: 15 Temmuz 2017 16:28

Bony Fenerbahçe'ye gelmek için İngilizlere rest çekti

Yeni sezonda Pep Guardiola tarafından düşünülmeyen Bony, Fenerbahçe'ye gelmek için kulübüne rest çekti.

Kadrosuna mutlaka bir forvet takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Manchester City’de bonservisi bulunan ve geçen sezonu Stoke City’de geçiren Wilfried Bony’de mutlu sona ulaşmak için hızlandı.

Bony’yi, 27 Temmuz’da oynanacak Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçına yetiştirmek ve son kadronun gönderileceği 21 Temmuz’daki listeye dahil etmek isteyen Sarı-Lacivertliler, İngiliz ekibine yaptıkları 1.5 milyon Euro’luk kiralama teklifinin cevabını bekliyor. City’nin teknik direktörü Pep Guardiola, Fildişi Sahilli oyuncuyu yeni sezon planlarında düşünmediğini belirtirken, 28 yaşındaki forvet de, kulübüne transferi hızlandırmak için baskı yapıyor.

‘Zaten düşünmüyorsunuz’

Menajeri aracılığıyla kulübe restini çeken Bony’nin, “Zaten beni kadroda düşünmüyorsunuz. Bir an önce transferime izin verin, ben de yeni sezona odaklanayım” ifadelerini kullandığı bildirildi. Hatırlanacağı gibi Kanarya, kiralık olarak kadrosuna katmak istediği oyuncuyla 1 yıl için 3.5 milyon Euro üzerinden el sıkışmıştı.

(Fanatik)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Muhammed Karadağ ve Görkem Gürkan