19 Temmuz 2019 16:54 | Son Güncelleme: 19 Temmuz 2019 16:55

''Böyle bir teknik direktöre sahip olduğumuz için çok şanslıyız''

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Afrika Kupası'nda Senegal ile karşılaşacakları final maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

(Sporx)

Afrika Kupası finalinde Senegal ile karşılaşacak Cezayir'in Galatasaraylı yıldızı Sofiane Feghouli, beIN Sports Fransa'ya verdiği röportajda final hakkında konuştu.

Şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden yıldız isim, ''Renklerimiz ve Cezayir halkı için oynayacağız. İnsanlar finalde bizi görmek için bir sürü para harcadı. Sosyal medya sayesinde de bizi ne kadar destekledikelrini görebiliyoruz. Bu bizi daha çok motive ediyor. Saha içinde elimizden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olmaya çalışacağız.'' dedi.

''SENEGAL, 3 FAVORİDEN BİRİYDİ''

Finaldeki rakipleri Senegal'i de değerlendiren Cezayirli futbolcu, ''Senegal, uluslararası bir takım. Turnuva öncesi şampiyonluğun 3 favorisinden birisiydi. Ancak ben takım arkadaşlarıma ve teknik direktörüme güveniyorum. Finale çok iyi hazırlandık.'' diye konuştu.

''İYİ OLMADIĞIMDA BİLE KADROYA ALDI''

Geçen sezon başındaki performans düşüklüğü için de itiraflarda da bulunan Feghouli, ''Teknik direktörümüz bizi gerçekten çok iyi hazırlıyor. Açıkçası iyi olmadığım zamanlarda bile beni kadroya aldı, bana şans verdi. Böyle bir teknik kadroya sahip olduğumuz için şanslıyız.'' sözlerini kullandı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz