03 Mayıs 2017 10:00 | Son Güncelleme: 03 Mayıs 2017 10:04

Bruma'da 2.3 milyona işlem tamam

Galatasaray, Portekizli yıldızı ile yeni sözleşme konusunda prensipte anlaştı. Bruma’nın 2.5 milyon istedi. Cim Bom, 2.1 milyon önderdi. Taraflar yıllık 2.3 milyon euroya söz kesti.

BALDE, ERGÜN’LE GÖRÜŞTÜ

GALATASARAY, Bruma’nın işini bitirdi. Sarı-Kırmızılılar, Portekizli yıldızıyla prensipte anlaştı. Oyuncunun menajeri Catio Balde, Fenerbahçe derbisinin ardından İstanbul’a geldi ve futbol direktörü Cenk Ergün’le bir görüşme gerçekleştirdi. İki tarafından yeni mukaveleye sıcak bakması toplantının oldukça yumuşak geçmesine neden oldu. Galatasaray yönetimi, yıllık 2 milyon 100 bin euro teklif etti. Balde ise yıllık 2 milyon 500 bin euro istedi.

4 YILLIK ANLAŞILDI

BİR saatlik görüşmenin ardından taraflar yıllık 2 milyon 300 bin euroda söz kesti. Sarı-Kırmızılı yönetim 4 Haziran’da Bruma ile 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacak ve 5 Haziran’da da bunu resmi olarak açıklayacak. Portekizli’nin Bursa maçındaki patlaması da yeni mukavelenin sevinci olarak adlandırıldı. Öte yandan Tottenham başta olmak üzere birkaç İngiliz kulübünün scoutları Bruma’yı yakından takip ediyor.

Güneş

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak