22 Mayıs 2017 10:00 | Son Güncelleme: 22 Mayıs 2017 10:01

Bruma'da son rakam belli oldu

Sarı-Kırmızılı yönetimin devre arasından bu yana sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Bruma, henüz yeni mukavele için ikna olmuş değil.

Sarı-Kırmızılı yönetimin devre arasından bu yana sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Bruma, henüz yeni mukavele için ikna olmuş değil.

Galatasaray, 1 senelik kontratı kalan 22 yaşındaki yıldız futbolcunun gelecek sezon bedelsiz ayrılmasını engellemek istiyor.

Daha önce 2.3 milyon Euro garanti ücret teklif edilen Portekizli oyuncu konusunda Galatasaray’ın son teklifinin 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Aslan, bu rakamın kesinlikle üstüne çıkmayacak. Eğer Bruma teklifi kabul etmezse, başarılı oyuncu sezon sonunda başka bir kulübe satılacak.

Fanatik

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim