22 Mayıs 2017 10:00 | Son Güncelleme: 22 Mayıs 2017 10:01

Bruma'da son rakam belli oldu

Sarı-Kırmızılı yönetimin devre arasından bu yana sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Bruma, henüz yeni mukavele için ikna olmuş değil.

Sarı-Kırmızılı yönetimin devre arasından bu yana sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Bruma, henüz yeni mukavele için ikna olmuş değil.

Galatasaray, 1 senelik kontratı kalan 22 yaşındaki yıldız futbolcunun gelecek sezon bedelsiz ayrılmasını engellemek istiyor.

Daha önce 2.3 milyon Euro garanti ücret teklif edilen Portekizli oyuncu konusunda Galatasaray’ın son teklifinin 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Aslan, bu rakamın kesinlikle üstüne çıkmayacak. Eğer Bruma teklifi kabul etmezse, başarılı oyuncu sezon sonunda başka bir kulübe satılacak.

Fanatik

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak