01 Mayıs 2017 23:29 | Son Güncelleme: 01 Mayıs 2017 23:30

Bruma'dan maç sonu transfer açıklaması geldi!

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, çok iyi oynadığı Bursaspor karşılaşmasının ardından transfer iddialarına yanıt verdi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, çok iyi oynadığı Bursaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Galatasaray'da mutlu olduğunu söyledi.

Bruma'nın maç sonu açıklamaları:

"Taraftarlar teşekkürü hak ediyor, buraya geldiler, bizi desteklediler. Bugün iyi oynamamız gerekiyordu, takıma teşekkür ediyorum. Önemli olan takım olarak galibiyetler almamız. Bu yüzden böyle günlerde gol atıp, atmamam benim için önemli değil."

"Galatasaray'a odaklanmış durumdayız"

"Gazetelerde bir şeyler yazılabilir. Önemli olan performansım. Burada mutluyum ve 1 yıl daha kontratım var. Ben şu anda Galatasaray'a odaklanmış durumdayım, burada kaldığım sürece elimden geleni yapacağım."

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Musa Mutlu