01 Mayıs 2017 23:29 | Son Güncelleme: 01 Mayıs 2017 23:30

Bruma'dan maç sonu transfer açıklaması geldi!

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, çok iyi oynadığı Bursaspor karşılaşmasının ardından transfer iddialarına yanıt verdi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, çok iyi oynadığı Bursaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Galatasaray'da mutlu olduğunu söyledi.

Bruma'nın maç sonu açıklamaları:

"Taraftarlar teşekkürü hak ediyor, buraya geldiler, bizi desteklediler. Bugün iyi oynamamız gerekiyordu, takıma teşekkür ediyorum. Önemli olan takım olarak galibiyetler almamız. Bu yüzden böyle günlerde gol atıp, atmamam benim için önemli değil."

"Galatasaray'a odaklanmış durumdayız"

"Gazetelerde bir şeyler yazılabilir. Önemli olan performansım. Burada mutluyum ve 1 yıl daha kontratım var. Ben şu anda Galatasaray'a odaklanmış durumdayım, burada kaldığım sürece elimden geleni yapacağım."

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz