20 Temmuz 2019 11:45 | Son Güncelleme: 20 Temmuz 2019 11:50

Bu kez inanılmaz bir teklifle geliyorlar!

Yusuf Yazıcı için Lille ile transfer yarışına giren Lazio, milli futbolcu için Trabzonspor’a 16 milyon Euro teklif etti. İtalyan devinin yetkilileri, Bordo-Mavililerin 18 milyon Euro talep ettiği Yusuf Yazıcı için birkaç gün içinde Türkiye’ye gelecek.

(TM Dijital Haber Merkezi)

Sergey Milinkovic Savic’ten iyi bir bonservis geliri elde etmenin planlayan Lazio’nun Yusuf Yazıcı için 16 milyon Euro teklif ettiği ortaya çıktı.

TRABZONSPOR EN AZ 18 + BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY İSTİYOR

Lille ile birlikte yarışa giren ve Yusuf Yazıcı için Trabzonspor’la görüşmelere devam eden Lazio, 22 yaşındaki yıldız futbolcuyu çok isterken, Serie A kulübünün Sportif Direktörü Iglı Tare’nin Savic’i satar satmaz Türkiye’ye geleceği ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’yla masaya oturacağı belirtildi. Bordo mavili ekibin Lille’le anlaşamaması üzerine Yusuf Yazıcı umutlarını bir kez daha tazeleyen Lazio, Karadeniz temsilcisine ilk etapta 16 milyon euro’luk teklif sunarken, Ağaoğlu’nun en az 18 milyon Euro + bir sonraki satıştan pay isteyeceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon 34 maça çıkan Yusuf Yazıcı 4 gol 3 asistlik performans ortaya koymuştu. İtalya Ligi’ni 8.sırada bitiren Lazio’nun Yusuf Yazıcı haricinde, Trabzonspor’un başka yetenekli futbolcularını da sürekli takip ettiği biliniyor.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE