21 Ekim 2019 09:47 | Son Güncelleme: 21 Ekim 2019 09:48

Burak Yılmaz derbide oynayacak mı? İşte yanıtı...

Beşiktaş’a Ankaragücü maçında sakatlanan Burak Yılmaz’dan kötü haber geldi. Tecrübeli futbolcu, Braga ve hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

(Güneş)

Beşiktaş’a büyük şok! Sezon başında sakatlığı nedeniyle ameliyat olan ve ligin ilk dört haftasında forma giyemeyen Burak Yılmaz, Başakşehir mücadelesiyle birlikte sahalara geri dönmüştü ancak golcü oyuncu, cumartesi akşamı oynanan Ankaragücü maçında sakatlanarak 67.dakikada yerini Umut Nayir’e bırakmıştı. Burak’ın dün yapılan kontrolleri sonrasında durumu belli oldu... 34 yaşındaki futbolcu, 10 gün sahalardan uzak kalacak.

KARTAL’DA EKSİK ÇOK

Kral, bu 10 günlük süre içinde ise iki önemli maçı kaçıracak. Golcü oyuncu, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Braga maçı ve Süper Lig’in 9.haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Siyah-Beyazlılar’da Dorukhan, Gökhan Gönül, N'Koudou, Ruiz ve Oğuzhan Özyakup'un da sakatlıkları sürüyor. Burak’la birlikte Dorukhan, Gökhan, N’Koudou’nun derbide oynaması beklenmiyor. Ruiz’in durumu ise hafta içinde netleşecek.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ