16 Nisan 2015 09:24 | Son Güncelleme: 16 Nisan 2015 09:26

Burak Yılmaz inat etti

Takımın en golcü ismi Burak Yılmaz, yedekler Manisa'da kupa maçına çıkarken, Florya'da kendisine verilen özel çalışma programını uyguladı.

Galatasaray’ın başarılı golcüsü Burak Yılmaz, milli takımın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Hollanda ile oynadığı maçın ardından sakatlanmıştı. Uzun süredir takımdan ayrı olan Burak, çalışmalarını büyük azimle sürdürüyor ve antrenmaların ardından ekstra çalışmalar yapıyor.

Manisaspor mücadelesinin kadrosuna alınmayan tecrübeli futbolcu, her türlü fedakarlığa hazır. 29 yaşındaki forvet, takımın 4. yıldız yolunda yalnız bırakmamak için hocası Hamza Hamzaoğlu’na “Hazırım” mesajı gönderdi. Burak, Hamzaoğlu ve sağlık heyetine sık sık Trabzon deplasmanında ne pahasına olursa olsun oynamak istediğini belirtiyor. Golcü oyuncu, bu sezon 29 maçta 17 kez fileleri havalandırırken 5 de asist yapmıştı.

Fanatik

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Muhammed Karadağ ve Görkem Gürkan