18 Temmuz 2018 10:38 | Son Güncelleme: 18 Temmuz 2018 10:43

Burak Yılmaz: Sahalara dönüş sürem çok uzun olmayacak, kendimi güçlü hissediyorum

1.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen Burak Yılmaz, Trabzonspor taraftarına söz verdi ve şöyle konuştu, "Küçük bir operasyon geçirdim. Kendimi gayet iyi ve güçlü hissediyorum. Beklenenden daha çabuk sahalara döneceğim."

Trabzonspor'un Slovenya kampında kasığında yaşadığı şiddetli ağrıların ardından İstanbul'da operasyon geçiren Burak Yılmaz, dinlenmeye başladı. 

Tecrübeli oyuncu sakatlığı ve iyi geçen ameliyatıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Geçen sezon iğne ile sürekli oynadığım için kaslarımda güçsüzleşme olmuştu. Dönüş sürem çok uzun olmayacak. Bunu herkes görecek çünkü kendimi güçlü hissediyorum. Çabuk döneceğim. Gerçekten kendimi çok iyi hissediyordum ama bu ufak şansızlığın da üstesinden geleceğim" dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu da Burak Yılmaz'ı ameliyatı öncesinde yalnız bırakmadı. 

Fulya Acıbadem Hastanesi'nde Burak Yılmaz ile görüşen Ağaoğlu, ''Futbolcumuzun sağlığı her şeyin önünde geliyor. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Burak daha da güçlenerek aramıza dönecektir" diye konuştu.

(Sabah)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz