20 Şubat 2016 11:04 | Son Güncelleme: 20 Şubat 2016 11:05

Burak Yılmaz'dan G.Saray'a 3.5 milyon euro

Burak Yılmaz'ı Çin ekibi Beijing Guoan'a 8 milyon euro bedelle satan Galatasaray, golcü futbolcu ve Trabzonspor'a olan ödemeler düşüldüğünde kasasına yalnızca 3.5 milyon euro koyabilecek.

Çin'e transfer olan Burak Yılmaz ailesiyle birlikte bir aşçı, masör, bakıcı ve tercüman da götürecek. Burak, Pekin'de villa alacak. Bu arada 8 milyon Euro'ya satılan Burak'ın Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro alacağı olduğu öğrenildi. Trabzonspor'a verilecek 2 milyon Euro da düşülürse kulübün kazancı 3.5 milyon Euro'ya iniyor.

'FATİH HOCAM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİT DEDİ'

Türkiye'den ayrılmadan önce Fatih Terim ile görüştüğünü kaydeden golcü oyuncu, "Fatih Terim'i ziyaret ettim. Fatih hocam bana, 'Gönül rahatlığıyla Çin'e git' dedi. Fatih hocamı biraz üzgün gördüm, belki de oraya gittiğim içindir. Beni Galatasaray'a alan Fatih hocamdı. Kendisine çok teşekkür ettim. Bana, beni Çin'de takip edeceğini söyledi. Ben rahatım, elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Hürriyet

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz