01 Aralık 2015 15:15 | Son Güncelleme: 01 Aralık 2015 17:24

Bursaspor'da toplu istifa!

Bursaspor'da kötü gidişatın ardından 4 yönetici istifalarını sundu.

Bursaspor Kulübü Başkan Vekili Mustafa Oran, görevinden istifa ettiğini, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Vardar, Hüseyin Akdemir ve Osman Malakçı'nın da istifa dilekçelerini kulübe sunduğunu açıkladı.

Oran, yaptığı açıklamada, dilekçesini kulübe hem faksla hem de elden gönderdiğini söyledi.

Mevcut yönetimle uyum sağlayamadığı için görevden ayrılmaya karar verdiğini belirten Oran, "Bursaspor'a bu süreçten sonra faydalı olamayacağımı düşünerek, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğimi belirttiğim dilekçeyi kulübe gönderdim" dedi.

Oran, Bursaspor Kulübü Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Vardar, İdari Asbaşkanı Hüseyin Akdemir ve Federasyon Temsilcisi Osman Malakçı'nın da istifa dilekçelerini kulübe gönderdiğini kaydetti.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN