03 Nisan 2016 11:49 | Son Güncelleme: 03 Nisan 2016 11:50

Büyük panik! Hami Hoca fenalaştı!

Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenen Trabzonspor'da kafilenin neşesi, dönüş uçağında kaçtı.

Trabzonspor kafilesi taşıyan uçak pisti iki kez pas geçince, havada panik yaşandı. Yoğun sis nedeniyle üçüncü denemede havalimanına inmeyi başaran uçağın yolcular kaptan lehine bir süre slogan attı.
 
Gaziantepspor’u deplasmanda 1-0 yenmeyi başaran bordo mavili kafileyi taşıyan Türk Hava Yolları’na ait uçak, 20.00 sıralarında Gaziantap Oğuzeli Havalimanı’nda kalkış yaptı. Deplasmanda alınan galibiyetin ardından uçakta oldukça moralli olan kafilenin neşesi Trabzon üzerinde kaçtı.
 
Sis ve rüzgar nedeniyle pisti iki kez pas geçen pilot, üçüncü denemede alana inmeyi başardı. Trabzonsporlu futbolcuların bir kısmı uçakta dua okurken Asbaşkan Ahmet Çubukcu ve Teknik Direktör Hami Mandıralı fenalaştı.
 
Uçakta bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun ikiliyi sakinleştirmeye çalıştığı öğrenildi.
 
KAPTAN İÇİN SLOGAN ATTILAR
 
Uçağın üçüncü denemede havalimanına inmeyi başarması yolcuların derin bir nefes almasını sağladı. Kaptan pilotu alkışlarla kutlayan bordo mavili futbolcular, ‘bordo mavi Trabzon’ diye slogan attı.

Habertürk

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler