27 Mayıs 2016 00:25 | Son Güncelleme: 27 Mayıs 2016 00:26

Caner Erkin yeni takımını açıkladı!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a kupada kaybetmesinin ardından Caner Erkin şok bir Inter paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve İtalyan kulübü Inter ile sözleşme imzalayan Caner Erkin, Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından olay yaratan bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe, Galatasaray'a kupada kaybederek sezonu noktalamasının ardından dakikalar sonra Caner Erkin, şaşırtan Inter paylaşımında bulundu. Genç yaşlarında giydiği bir Inter polarıyla fotoğrafını paylaşan Caner, "17 yaşındayken" ifadesini kullandı.

Caner Erkin'in bu paylaşımının ardından sarı-lacivertli taraftarların büyük bölümü yorumlarda milli futbolcuya destek mesajı verdi. Bazı taraftarlar ise Caner'e küfür etti. 

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler