19 Nisan 2016 11:19 | Son Güncelleme: 19 Nisan 2016 11:20

Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçeli eski yöneticilerden Murat Aşık, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'in Inter ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.

Fenerbahçe'deki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin'in takımdaki geleceği ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Sarı Lacivertlilerin eski yöneticisi Murat Aşık, Caner Erkin'in Inter ile 1 ay evvelinden anlaştığını söyledi.
 
INTER İLE 1 AY ÖNCE GÖRÜŞTÜ
 
Radyospor'a konuk olan Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Murat Aşık, adı teknik direktör Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter ile anılan Caner'in, Milano ekibiyle 1 ay önce görüştüğünü dile getirdi.
 
"CANER INTER İLE ANLAŞTI"
 
Murat Aşık, "Caner, Inter yöneticileriyle İstanbul'da görüşüp, prensipte anlaştı" ifadelerini kullanırken; Caner'in menajeri Batur Altıparmak ise konuyla ilgili olarak "Benim bir bilgim yok" demekle yetindi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan