09 Şubat 2015 10:07 | Son Güncelleme: 09 Şubat 2015 10:11

Caner'in isyanı: "Bak yine..."

Maçın bitiş düdüğüyle direkt olarak kırmızı kartla cezalandırılan Caner Erkin, yanlış anlaşılmalar yüzünden başına gelenlere isyan etti.

2012 yılında deplasmanda oynanan Eskişehir maçında Veysel Sarı’nın ‘lan’ diye bağırmasının yanlış anlaşılması üzerine oyundan atılan milli sol bek, 2. kez ayrı durumdan muzdarip olduğunu söyledi.

Derbi sonrası takım arkadaşlarına dert yanan moralsiz futbolcu, “Orada kendi kendime söyleniyordum. Hak ettiğimiz bir maçı kazanamadık, sinirliydim ve etrafa ‘Allah sizi kahretmesin, belanızı vermesin’ dedim. Zaten bunları da hakemin suratına söylemedim. Ağzımdan küfür de çıkmadı. Hep böyle oluyor” diyerek kendini savundu.

Hakem Bülent Yıldırım ise “Bu ifadeler bizi aşağılayan cinstendi. Bu yüzden kırmızı verdim” dedi.

Vatan

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
AKŞAMA DOĞRU