31 Ocak 2015 11:10 | Son Güncelleme: 31 Ocak 2015 11:11

Casillas ve Xavi'den Arda yorumu!

Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas ile Barcelonalı futbolcu Xavi Hernandez, Arda Turan'ın hareketi hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanya'da, Kral Kupası'nda oynanan Atletico Madrid-Barcelona müsabakasında bir pozisyonda sinirlenerek hakemin kararına tepki göstermek için kramponunu fırlatan Arda Turan'ın hareketi tartışılmaya devam ediyor.

CASİLLAS: 'BİRAZ KÖTÜ HEDEF ALIYOR'

Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, katıldığı bir tanıtım etkinliğinde gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu yanıtladı. Aslında bu sorunun Arda Turan'a yöneltilmesi gerektiğini belirten Casillas, "Benim söyleyebileceğim; biraz kötü hedef alıyor" diyerek esprili bir yanıt verdi. Daha sonra Casillas, ""Her türlü halde sahalarda görülmemesi gereken bir hareket. Barcelona, daha iyi oynadığı için Atletico Madrid'i eledi" değerlendirmesinde bulundu.

XAVİ: 'BANA GÖRE AÇIK KIRMIZI KART!'

Barcelona'nın takım kaptanı Xavi Hernandez'e de düzenlediği basın toplantısında, Arda Turan'ın hareketiyle ilgili soru yöneltildi. Bu hareket ve sonrasında verilen kararın kendisini şaşırttığını dile getiren Xavi, "Açık bir direkt kırmızı kartlık bir olay ama tabii kararı ben değil, başka kurumlar veriyor. Ceza vermek bizim işimiz değil ama bu tip hareketlere müsaade edilemez. Bana göre açık bir kırmızı kart" diye konuştu.

Öte yandan, Marca gazetesinin resmi internet sitesinde düzenlenen "Arda'nın hareketinin ceza alması gerektiğini düşünüyor musun?" başlıklı ankete 7 bin dolayında oy verildi. Oyların yüzde 80'den fazlasında, "Şiddet içeren tüm hareketler cezalandırılmalıdır" görüşü savunuldu. AA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar