02 Nisan 2015 10:52 | Son Güncelleme: 02 Nisan 2015 10:55

'Cech'i Türkiye'ye getirmek...'

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın gündeminde olan Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'i değerlendirdi.

Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın gündeminde olan Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'i değerlendirdi. Siyah-beyazlı takımın Cech'i transfer etmesi halinde büyük bir iş başaracağını söyleyen Demirkol, "Muhteşem bir başarı olur" dedi.

İşte Demirkol'un Cech-Beşiktaş flörtü için kaleme aldığı o yazı:

"Petr Cech’in Beşiktaş’a gelişi, tarihinin en önemli transferi olabilir. Futbolculuğunun büyüklüğü bir yana, şartlardan dolayı. Beşiktaş’a imza atmış bir çok dünya yıldızı oldu. Fakat bu kadar piyasası yüksek bir kaleci eğer Vodafone Arena’ya gelirse bu, transferi daha büyütür. Şu açık: Eğer Courtois, Chelsea’nin tapulu malı olmasa ve geçen seneki akıl dışı performansı göstermese Cech hâlâ Chelsea’nin tartışılmaz kalecisiydi. Onu o yerden edebilecek dünyada iki kaleci var. Courtois ve Neuer.

Muhteşem bir başarı olur

Dolayısıyla Cech, ayrılma olasılığını ortaya koyduğundan bu yana adının anılmadığı kulüp kalmadı. Üstüne İngiltere’de yeni yayın ihalesiyle paranın bollaşması da gelince onu Ada’dan ayırmak maddi manevi çok zor olabilir. 32 yaşındaki bu dev ismi Türkiye’ye getirmek muhteşem bir başarı olur."

 

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ