10 Aralık 2015 10:54 | Son Güncelleme: 10 Aralık 2015 14:34

Celtic maçı öncesi Taksim'de olay var!

TAKSİM'de eğlenen İskoç taraftar grubuyla vatandaşlar arasında gerginlik çıktı. Polis gerginliği kavgaya dönüşmeden önledi

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Fenerbahçe-Celtic için İstanbul'a gelen ve Taksim Sıraselviler Caddesi'nde eğlenen İskoç taraftarlarla bir grup vatandaş arasında tartışma çıktı.

Bunun üzerine Taksim Meydanı'nda bulunan polis ekipleri duruma müdahale ederek grupları birbirinden uzaklaştırdı. Olay çıkma ihtimali üzerine de bölgeye çevik kuvvet ve spor büro ekipleri sevk edildi.

Ellerinde bira kutuları olduğu görülen Celtic taraftarı bir süre burada slogan attı. Yaklaşık 50 kişi olan Celtic taraftarından bazıları yürüyerek bazıları da taksilere binerek bölgeden uzaklaştı.

DHA

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan