17 Nisan 2019 17:36 | Son Güncelleme: 17 Nisan 2019 17:38

Cengiz Ünder için dev rakamı gözden çıkardılar

İngiliz basını, İtalya'da forma giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder için sezon sonu Roma'ya teklif yapılacağını yazdı. Önerilecek tahmini rakamın ise 60 milyon euro'yu bulacağı iddia edildi.

(Fotomaç)

Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder'le ilgili ingiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ada'nın önde gelen ekiplerinden Arsenal'ın sezon sonunda 21 yaşındaki futbolcu için İtalyanların kapısını çalacağı kaydedildi.

Haberde Cengiz'in kısa sürede yıldızını parlatan bir isim olduğunun altı çizilirken, Roma'daki performansının gelecek yıllar için ümit verici olduğu, Arsenal teknik direktörü Unai Emery'nin de bunu görerek takımında istediği kaydedildi.

PREMIER LİG'E UYGUN

Cengiz için Topçular'ın gözden çıkaracağı paranın kesin olarak bilinmediği verilen haberlerde tahmini rakamın 60 milyon euro'yu bulabileceği kaydedildi.

"İki ayağını da etkili kullanan Türk futbolcu, hızlı oyun stili ve sürpriz şutlarıyla Premier Lig'e uygun bir isim" yorumu yapıldı. Cengiz, 1.73 boyundaki sağ kanat oyuncusunun piyasa değeri 35 milyon euro civarında.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz