25 Temmuz 2017 10:33 | Son Güncelleme: 25 Temmuz 2017 10:34

Cenk Ergün Ndiaye için Ankara'ya gitti

Son dakika Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün Osmanlısporlu N'Diaye'nin transferi için Ankara'ya gitti.

Galatasaray, transferde rotayı Imbula’dan Fernando’ya çevirdi. Teknik direktör Igor Tudor’un ısrarla istediği Imbula için Stoke City izin vermedi. İngiliz kulübü, “Imbula’ya büyük bir bonservis yatırımı yaptık. Onu Premier Lig’den başka bir lige” diyerek, sarı kırmızılılara “Hayır” dedi.

Galatasaray Sportif Dikektörü Cenk Ergün de bunun üzerine Fernando için Manchester City Kulübü ile masaya oturdu. City ise pazarlıkta kapıyı 10 milyon Euro’dan açtı.

2.8 MİLYON GARANTİ ÜCRET

City ile anlaşmaya varılması halinde Fernando da sarı kırmızılı kulübe gelmeye sıcak bakıyor. Galatasaray ve City’nin bu hafta içinde el sıkışması bekleniyor.

CENK ERGÜN ANKARA'YA GİTTİ

Fernando için temaslarını sıklaştıran Galatasaray, Imbula olmayınca Ndiaye için de ilk somut adımı attı.

Galatasaray Kulübü, Osmanlıspor'a, 27 yaşındaki futbolcu için 5 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Orta saha bölgesinde Galatasaray'ın radarında yer alan Ndiaye için Başkent ekibine teklifini sunan Galatasaray'da bugün kritik bir görüşme de yapılacak.

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un haberine göre Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün sabah saatlerinde Osmanlısporlu N'Diaye'nin transferi için Ankara'ya gitti.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE