14 Kasım 2018 12:04 | Son Güncelleme: 14 Kasım 2018 12:37

Ceza kararı sonrası Fatih Terim ile kritik görüşme

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz gün Fatih Terim'i evinde ziyarete gitti.

(Hürriyet)

Galatasaray Kulübü'nde önceki gün sıcak saatler yaşandı. Başkan Mustafa Cengiz'in düzenlediği basın toplantısı ve açıklamaları, sarı kırmızılı kulüpte, hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Gecenin finalinde Galatasaray yönetiminin tam kadro teknik direktör Fatih Terim'in evine yaptığı ziyaretle ortaya çıkabilecek bir gönül kırıklığına set çekildi. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak saatler ve detayları…

Camiada farklı yorumlar

Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamaları camiada farklı yorumlara neden oldu. Herkesin sert bir çıkışa imza atmasını beklediği Cengiz'in, özellikle Fenerbahçe Kulübü'nün Fatih Terim ve Hasan Şaş'ı kastederek 'Kabadayı' ifadesi kullanmasına sessiz kalması G.Saray camiasından büyük tepki almıştı. F.Bahçe'nin resmi sitesinden yaptığı açıklamadaki 'Kabadayı' göndermesinin ardından pazar günü de yönetici Semih Özsoy, bir çıkışa daha imza atıp "Kabadayılık yapanların kabadayılık yapmasının bir ayıbı yok da, 'kabadayı' demenin mi bir ayıbı var? Biz her lafımızın arkasındayız. Kim ne hak ediyorsa üzerine alsın" demişti.

Hemen harekete geçtiler

Önceki gün düzenlediği basın toplantısında Başkan Cengiz'in, Özsoy'un bu açıklamalarına"Susma hakkımızı kullanıyoruz" demesi yeni eleştirilere yol açtı. "Kabadayı" ifadesi kullanılan Terim ile teknik heyetin, başkan Cengiz tarafından yeteri kadar savunulmadığı görüşü camiada öne çıktı. Cengiz'in bu sözlerine Terim'in de şaşırdığı ve yadırgadığı bilgisi alındı. Tecrübeli hoca, dostlarına bu açıklamalarla ilgili sitemde bulundu. Ve Terim önceki gün sinüzit operasyonu olduktan sonra evine geçti. Ardından da Cengiz ve yönetimi, olası bir gönül kırıklığına engel olmakadına harekete geçti.

Önce röportaj, sonra ziyaret

Önce başkan Cengiz'in geçen hafta 'kabadayı' ifadesi ile ilgili Almanya'da TRT'ye verdiği ve Terim'i de savunduğu sert röportaj kulübün sosyal medya hesabından 'Görülen lüzum üzerine hatırlatma'başlığı ile paylaşıldı. Cengiz akşam saatlerinde bir adım daha atarak, saat 21.00'de bütün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fatih Terim'i Tarabya'daki evinde ziyaret etti. Mustafa Cengiz, bir süresohbet ettiği Terim'e, "Ne sizin, ne de Galatasaray'ın hakkını yediririz. Bunun için sonuna kadar mücadele veririz. Bizim aramıza girmelerine, Galatasaray'ın huzurunu bozmalarına izin vermeyiz"diyerek tecrübeli hocanın gönlünü aldı. 

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak