10 Nisan 2017 15:08 | Son Güncelleme: 10 Nisan 2017 15:09

Chelsea şampiyonluğa koşuyor

Premier Lig'de bitime 6 hafta kala zirvedeki ekipler hafta sonunu kayıpsız geçti ve lider Chelsea büyük avantajını sürdürdü.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında lider Chelsea, deplasmanda Bournemouth'u 3-1 yendi. Zirvenin en yakın takipçisi Tottenham, evinde Watford'u 4-0'lık skorla geçerek galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Üst sıralarda yer alan diğer takımlardan Manchester City, Hull City'yi 3-1, Liverpool da Stoke City'yi 2-1 mağlup etti. Manchester United ise Sunderland deplasmanından 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Chelsea'nin 75 puanla lider olduğu Premier Lig'de Tottenham 68, Liverpool 63, Manchester City 61, Manchester United 57 ve Arsenal 54 puanla sıralanıyor.

Hürriyet

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
12. ADAM
Musa Mutlu