24 Temmuz 2018 15:16 | Son Güncelleme: 24 Temmuz 2018 15:20

Christian Gytkjaer'in menajeri oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi

Galatasaray’ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Danimarkalı golcü oyuncu Christian Gytkjaer’in menajeri Michael Johansen, oyuncunun Galatasaray’a transferi konusundan önemli açıklamalarda bulundu.

Bafetimbi Gomis’e alternatif bir golcü arayan Galatasaray’ın Polonya Ligi takımlarından Lech Poznan forması giyen Danimarkalı oyuncu Christian Gytkjaer ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Oyuncunun menajeri Michael Johansen, Gytkjaer’in transferi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki golcü oyuncunun Galatasaray’a transferi için birçok telefon görüşmesi yaptığını söyleyen Johansen, “Christian, Galatasaray’a gelmeyi çok istiyor. Çünkü çok büyük bir kulüp ve kendini ispatlayacağını düşünüyor. Önümüzdeki günler neyi gösterir bilemem’ dedi.

Christian Gytkjaer’in menajeri Johansen’in açıklamaları şu şekilde;

“Christian’ın Galatasaray’a transferi ile ilgili birçok telefon görüşmesi yaptım. Fakat, Galatasaray yönetiminden henüz resmi bir teklif yapılmadı. Oyuncum Galatasaray’da forma giymeyi çok istiyor. Çünkü Galatasaray gerçekten çok büyük bir kulüp ve Christian kendini ispatlayacağını düşünüyor. Önümüzdeki günler neyi gösterir bilemem.”

Galatasaray’ın Danimarkalı oyuncu için 2,5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlayacağı belirtildi.

2017-2018 sezonunda Lech Poznan formasıyla 37 lig maçına çıkan Christian Gytkjaer 19 gol 1 asistle mücadele etti.

Danimarkalı golcü bu sezon UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme maçında Lech Poznan'ın Ermenistan ekibi Gandzasar'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol kaydederek takımının bir üst tura yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu.

(StarSpor)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Haluk Kesim