13 Temmuz 2018 10:34 | Son Güncelleme: 13 Temmuz 2018 10:35

Cimbom'un Trezeguet teklifi: 2 futbolcu + 3 milyon euro

Sarı-Kırmızılılar, Slavia Prag’la anlaşamayan Mısırlı kanat oyuncusu için Kasımpaşa’ya 3 milyon euro para ve Tarık ile Ahmet Çalık’ı teklif edip beklemeye geçti.

G.SARAY Teknik Direktör Fatih Terim’ın çok istediği Kasımpaşa’nın Mısır’lı kanat oyuncusu Trezeguet’yi renklerine katmak için yeniden harekete geçti. Slavia Prag’ın Çekya’da sağlık kontrolünden geçirdiği ancak imza masasında anlaşamadığı Trezeguet için Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak yeni teklifle Kasımpaşa’nın kapısını çaldı.

G.SARAY’A GELMEK İSTİYOR

Alayrak’ın iyi ilişkiler içinde olduğu Kasımpaşa’nın sahibi Turgay Ciner’e bu oyuncu için baskı yaptığı öğrenildi. Galatasaray’ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın, “Trezeguet de bizde oynamak Şampiyonlar Ligi’nde kendini göstermek istiyor. Şu transferi artık noktalayalım” diyerek 3 milyon euro para artı Tarık Çamdal ile Ahmet Çalık’ı teklif ettiği ve beklemeye geçtiği öğrenildi.

TREZEGUET’NİN KAFASI KARIŞIK

Asıl ismi Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan olan 23 yaşındaki kanat oyuncusunu Kasımpaşa geçtiğimiz sezon Anderlecht’ten kiralamış, performansını beğendiği için 1 Temmuz 2018’de Belçika kulübünden 2 milyon euroya renklerine katmıştı. Sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi olan Trezeguet’nin kendisine gelen teklifler ve yaşadıkları nedeniyle kafasının karıştığı belirtildi.

(Star)

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu