04 Mart 2015 16:40 | Son Güncelleme: 04 Mart 2015 16:40

'İçimiz kan ağlayarak alkışlarız!'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız" yanıtını verdi.

Galatasaray'ın Manisaspor'u 4-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasaman, iki kupada da iddialı olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Güzel goller attık. Güzel bir hazırlık maçı gibi oldu, 4 gol attık. Pazara devamını istiyoruz. İnşallah galip geleceğiz. İki kupada da iddialıyız. Bu kupayı da almak istiyoruz. Fenerbahçe maçına gitmeyi düşünmüyorum ama başkan beraber gidelim derse gideriz. Seyircimiz gitmiyor. Seyircimizin olmadığı yerde biz de olmayabiliriz."

Bir gazetecinin "Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray şampiyon olursa alkışlayacağını söyledi. Fenerbahçe şampiyon olursa siz alkışlar mısınız" sorusuna Yasaman, "İçimiz kan ağlayarak alkışlarız" yanıtını verdi.

Hamdi Yasaman ayrıca, hastaneye kaldırılan kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'ın önemli bir rahatsızlığının olmadığını belirtti. DHA

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU