15 Aralık 2016 19:58 | Son Güncelleme: 15 Aralık 2016 19:59

City'de büyük şok! Çapraz bağları koptu

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı kaydedildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı kaydedildi.

Premier Lig'in 16. haftasında Manchester City ile Watford'un oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan 26 yaşındaki futbolcunun çapraz bağlarında kopma meydana geldiği ve sezonun kalan kısmında forma giyemeyeceği belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan takımın teknik direktörü Pep Guardiola, "İlkay uzun süre aramızda olamayacağı için gerçekten çok üzgünüm" dedi.

Bu sezon Manchester City ile 16 maça çıkan İlkay Gündoğan, rakip filelere 5 gol bırakmıştı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz