12 Mayıs 2017 13:25 | Son Güncelleme: 12 Mayıs 2017 13:27

Coentrao transferine Jorge Jesus engeli!

Galatasaray'ın temas halinde olduğu Real Madrid'li sol bek Fabio Coentrao'nun, teknik direktör Jorge Jesus'un Sporting Lizbon'da kalması halinde ülkesine döneceği iddia edildi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Real Madrid'in sol bek oyuncusu Fabio Coentrao'nun transferi konusunda temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde İspanya'ya gitmişti.

Sarı-Kırmızılıların yanı sıra, Portekizli futbolcuyla yakından ilgilenen bir diğer takım Sporting Lizbon...

Portekiz gazetesi A Bola; Teknik direktör Jorge Jesus'un, Benfica'yı çalıştırdığı dönemde oyuncusu olan 29 yaşındaki Coentrao'yu bu kez Lizbon ekibine istediği iddia edildi.

Daha önce Portekiz'de Benfica dışında bir takımda oynamak istemediğini belirten Coentrao'nun ise, Jesus faktörü nedeniyle bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Jesus ayrılırsa transfer yatar!

Ancak Coentrao'nun Sporting Lizbon'a transferindeki en büyük engel Jorge Jesus'un takımdaki geleceği. Bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopan Lizbon'da, başkan Bruno de Carvalho ile kurt hoca Jesus arasında ipler iyice gerildi.

Portekiz basınında Lizbon'a yakın kaynaklar, gelecek sezon Sporting Lizbon'un teknik direktör Jorge Jesus'la yola devam etmeyeceğini öne sürüyor. Böyle bir durumda Coentrao'nun Sporting'e transferi imkansız hale gelecek.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim