19 Kasım 2016 13:45 | Son Güncelleme: 19 Kasım 2016 13:47

Conte'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Chelsea'nin patronu Antonio Conte, Cesc Fabregas ve Oscar'ın geleceklerinin Stamford Bridge'de olduğunda ısrarcı.

İspanyol ve Brezilyalı iki oyun kurucu da bu sezon Chelsea'de ikinci planda kaldı. Conte takımı 3-4-3'le sahaya sürmek gibi radikal ve zorlu bir değişikliğe imza atarken iki oyuncunun da bu düzen içerisinde net bir rolü varmış gibi gözükmüyor.

Fabregas, Arsenal'e karşı alınan 3-0 yenilginin ardından baldırından yaşadığı sakatlık yüzünden forma bulamadı.

Conte'yi Juventus'ta ve İtalya'da başarılara koşturan düzen, o maçın ardından Chelsea'de de işlemeye başladı. O günnden bu yana Maviler çıktıkları beş Premier Lig maçının tamamını kazandı ve hiç gol yemedi.

Oscar bu süreçte yalnızca iki kere kenardan gelerek oyuna girerken, takımın patronu yine de Pazar günkü Middlesbrough maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında oyuncusunu cesaretlendirecek sözler söyledi.

"Onun geleceği Chelsea'da, nokta" diyen Conte, Oscar'ın kendisi için kadrosundaki önemli oyunculardan biri olduğunu, iyi durumdaki harika bir isim olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'yle adı anılan Fabregas için ise "İyi durumda ve Pazar günü oynayabilecek durumda" diyen, "Geleceği konusunda Oscar'la aynısı onun için geçerli" ifadelerini kullandı.

Goal.com

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler