22 Ocak 2019 13:47 | Son Güncelleme: 22 Ocak 2019 13:49

Cristiano Ronaldo'ya 23 ay hapis cezası

Cristiano Ronaldo, 2010-14 yılları arasında işlediği 4 farklı vergi suçunu kabul etti ve 23 aylık hapis ile 18.8 milyon Euro (yaklaşık 115 milyon TL) para cezasına çarptırıldı.

Cristiano Ronaldo, 2010-14 yılları arasında işlediği 4 farklı vergi suçunu kabul etti ve 23 aylık hapis ile 18.8 milyon Euro (yaklaşık 115 milyon TL) para cezasına çarptırıldı. Ronaldo, cezanın 2 yıldan az olması ve şiddet içermemesi gerekçesiyle hapse girmeyecek.

 

Madrid'de Portekizli temsilcileri ile daha öcneden kararlaştırılan anlaşma gereği Cristiano Ronaldo, 18.8 milyon Euro para cezasına çarptırıldı. Karar önümüzdeki günlerde resmen açıklanacak.

 

Güneş

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer