22 Mayıs 2015 16:12 | Son Güncelleme: 22 Mayıs 2015 16:14

Cumhurbaşkanı’na sürpriz ziyaret

Hikmet Karaman ve futbolcular, Saray'a giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Bu mücadele öncesinde Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, kafile ile birlikte Cumhurbaşkanlığı danışmanlarının daveti üzerine Saray'a gitti.

FORMA HEDİYE ETTİ

Öte yandan Hikmet Karaman ve beraberindeki futbolcular, Cumhurbaşkanı'na üzerinde bütün oyuncuların imzasının bulunduğu bir Çaykur Rizespor forması hediye etti.


G.SARAY DA ZİYARET ETMİŞTİ

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet de Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün eşliğinde Saray'a gitmişti. Sarı-Kırmızılılar, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü.

Kralspor

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar