22 Ağustos 2019 11:37 | Son Güncelleme: 22 Ağustos 2019 11:38

Daniel Sturridge'den dikkat çeken Trabzonspor açıklaması

2+1 yıllık imzayı atan Sturridge, "Benim için en doğru tercih Trabzonpor'du. Futbola açım ve hedeflerim var. Bu kulübe her şeyimi vermeye geldim" dedi.

(Sabah)

Trabzonspor; Manchester City, Chelsea ve Liverpool gibi takımlarda forma giyen, kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Daniel Sturridge'de mutlu sona ulaştı.

Bordo-mavililer, 29 yaşındaki santrforla 2+1 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu. İngiliz futbolcuya her sezon için 1.5 milyon Euro olmak üzere toplam 4.5 milyon Euro garanti para ödenecek. En son Liverpool forması giyen ve bonservisi elinde olan Sturridge'e forma giydiği her sene için de 2 milyon Euro imza parası verileceği belirtildi.

Trabzonspor şehrini ve takım planlamasını çok beğenen yıldız oyuncu duygularını şöyle dile getirdi: "Hedeflerim ve planlarım var. Futbola açım. Benim için en doğru kulüp Trabzonspor'du. Sizin bana yaklaşımınız beni ve ailemi oldukça memnun etti. Trabzonspor'a her şeyimi vermeye geldim."

Sturridge'nin transferinden sorumlu Başkan Yardımcısı Sertaç Güven 38 gün süren boyunca oyuncunun tüm ailesiyle görüştü. Oyuncuyu isteyen 13 kulübü bireysel diyaloglarıyla ekarte etti.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer