07 Şubat 2017 20:58 | Son Güncelleme: 07 Şubat 2017 20:59

Demba Ba geri çağrıldı!

Beşiktaş, Demba Ba'yı geri çağırdı. Siyah-beyazlılar, Senegalli futbolcunun tedavisini Türkiye'de sürdürmesini istiyor.

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Demba Ba, katıldığı imza töreninin ardından ABD’ye hareket etmişti. Tedavisini mart ayına kadar Los Angeles'da sürdürmeyi planlayan yıldız futbolcu, siyah-beyazlılar tarafından İstanbul'a davet edildi.

Yönetimin bu kararı alma sebebi ise teknik heyet ve sağlık kurulunun Demba Ba için hazırladığı rapor. Kurul, Senegalli oyuncunun temmuz ayında yaşadığı sakatlık sonrası sol bacak kaval kemiği kırığının tamamen iyileştiğini ve ortopedik bir sorunun olmadığını tespit etti.

Kondisyon çalışmalarına ağırlık veren yıldız oyuncunun eski fiziki durumuna ulaşacağı vurgulandı. Mart ayı içinde sahalara dönmesi planlanan Demba Ba'nın Türkiye'de yoğun bir çalışma ortamında olacağı ve sahalara dönüş tarihinin daha erkene çekileceği belirtildi.

Ayrıca 31 yaşındaki futbolcunun tedavisine Beşiktaş tesislerinde devam etmesinin takıma uyum süreci bakımından da olumlu olacağı görüşüne varıldı. Yönetim bu rapor doğrultusunda Demba Ba'nın çalışmalarını ABD yerine İstanbul'da devam etmesinin daha iyi olacağına karar verdi.

Ntvspor

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz