25 Haziran 2016 17:36 | Son Güncelleme: 25 Haziran 2016 17:37

Demba Ba'nın golü Burak Yılmaz'a sökmedi

Çin Süper Ligi'nde Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Beijing Guoan, Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua'yı mağlup etti.

Çin Ligi'nde 15. hafta mücadelesinde Burak Yılmaz'ın takımı Beijing Guoan ile Demba Ba'nın formasını giydiği Shanghai Shenhua kozlarını paylaştı.

Pekin'deki Workers Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan 2-1'lik skorla Burak Yılmaz'ın takımı Beijing oldu.

A Milli Takımın EURO2016'dan elenmesinin ardından Çin'e dönen Burak Yılmaz, 54. dakikada şans buldu ve bu dakikadan sonra da goller geldi.

Bejing'in gollerini 66. ve 69. dakikalarda Xizhe Zhang atarken, Shanghai'ın tek golünü 83. dakikadan Obafemi Martins'in asistinde Demba Ba kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Bejing puanını 20'ye yükseltti. Shanghai ise 22 puanda kaldı.
Ligin bir sonraki haftasında Beijing deplasmanda Henan Jianye ile karşılaşacak. Shanghai Shenhua sahasında Changchun Yatai'yi konuk edecek.

Sporx

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN