29 Haziran 2015 09:37 | Son Güncelleme: 29 Haziran 2015 09:37

Demba Ba'nın yerine Baba gibi golcüler!

30 yaşındaki forveti Çin'e gönderen Siyah-Beyazlılar'ın yeni forvet kriterleri belli oldu. 1 Demba Ba gibi taraftarın sevgilisi olacak. 2 Toplam 27 gol atan Senegalli oyuncu kadar rakip ağları sarsacak. 3 Gelecekte yüksek bonservise bedeli satılacak ve kâr elde edilecek.

SİYAH-Beyazlılar'da "Yeni forvet" için kriterler belli oldu. Çin ekibi Shanghai Shenhua Greenland'a 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında satılan Demba Ba'nın yerine golcü aramaya başlayan Beşiktaş yönetimi, çalışmalarına hız verdi. Başkan Fikret Orman ve ekibi, Senegalli oyuncu gibi bir yıldız transfer etmek istiyor. Siyah-Beyazlılar, "Yeni forvet" için üç önemli kriter belirledi: 1- Taraftarlar, adına besteler yaptığı Demba Ba'ya bir sezonda aşık oldu. Orman ve ekibi, Senegalli oyuncu gibi Beşiktaşlılar'ın sevgilisi olacak bir ismi kadroya katacak. Taraftarın golcüyü benimsemesi şart.

3 OYUNCU İÇİN HARCANACAK

2- Senegalli oyuncu, geçtiğimiz sezon 44 maçta rakip ağlara 27 gol gönderdi. Alınacak yeni forvet, bu sayının üzerine çıkacak birisi olacak. Yönetim, Süper Lig'de "Gol krallığı" hedefleyen bir oyuncuyu alacak. 3- Chelsea'den 6 milyon euroya alınan Demba Ba, 13 milyon euroya satıldı. Siyah-Beyazlılar, 7 milyon euroluk bir kâr elde etti. Transfer edilecek "Yeni forvet"in de ileride kulübe para kazandırması şart. Beşiktaş yönetimi, Demba Ba'dan gelen 13 milyon euroya 3 oyuncu transfer etmeyi planlıyor.

CHELSEA İLE İLİŞKİLER ÇOK İYİ!

"Yeni forvet" adayları da belli oldu: Papiss Demba Cisse, Loic Remy, Kostas Mitroglou… Kartal'ın listedeki ilk isim olan Cisse için Newcastle United, 10 milyon euro istiyor. Bu bonservis bedeli transferdeki en büyük engel… Chelsea forması giyen Loic Remy ise daha cazip bir isim. Falcao'yu alan İngiliz ekibi, Remy'yi gönderebilir. Bonservisi Fulham'da olan Mitroglou ile görüşmeler sürüyor. Fulham, 7 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Akşam

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN