09 Şubat 2021 10:37 | Son Güncelleme: 09 Şubat 2021 10:38

Derbi sonrası Galatasaray'dan kritik karar!

Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed ve Henry Onyekuru'nun bonservisini alma kararı aldı.

(Sabah)

Ara transfer döneminde Henry Onyekuru ve Mustafa Muhammed'i kiralayan Galatasaray, satın alma opsiyonu ile 2 oyununun da bonservisini alma hakkına sahip.

West Bromwich'e kiralanan Diagne sezon sonunda Onyekuru'nun sponsoru olacak. İngiliz ekibi Premier Lig'de kalırsa 6 milyon Euro, küme düşerse 4 milyon Euro'ya Diagne'nin bonservisini alacak. Senegalli golcüden gelecek para, Onyekuru'nun 4.3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanılacak.

Mustafa Muhammed'in kiralık sözleşmesi ise bir sezon daha devam ediyor. 2022 yazında FFP anlaşması sona erecek Galatasaray'ın 4 milyon dolar olan bonservisi almasında engel bulunmuyor.

Bu sezon 2 milyon dolar kiralama bedeli verilen Zamalek'e 4 milyon dolar daha ödenecek ve Mısırlı forvetin tapusu alınacak. 23 yaşındaki Onyekuru ve Mustafa Muhammed transferleriyle geleceğe yönelik önemli yatırımlarda bulunan Sarı-Kırmızılılar takımı gençleştirmeye devam edecek.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak