28 Mart 2015 10:42 | Son Güncelleme: 28 Mart 2015 10:43

Derbinin olay hakemi bırakma kararı aldı!

Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki kararlarıyla iki tarafın da hedef tahtasına oturttuğu Fırat Aydınus, çok sürpriz bir karar aldı.

Fırat Aydınus, bir dönem Cüneyt Çakır ile birlikte ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil ediyordu. Ancak sezon başında yapılan testleri geçemeyince FIFA kokartı alamadı. Üstüne üstlük Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'ndaki performansı onu iyice geri plana itti. Buna bir de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar eklendi. Aydınus da "Artık yeter" dedi.

Tecrübeli hakem olayların ardından sezon sonunda hakemliği bırakma kararı aldı. Aslında Aydınus'un geçen sezon Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında Caner Erkin'i kırmızı kartla attığı maçın ardından da düdüğünü asması gündeme gelmişti.

Tümspor

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU