25 Şubat 2019 15:04 | Son Güncelleme: 25 Şubat 2019 15:06

''Derbiye çok iyi hazırlandım''

Kayseri maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve cezasını Konya maçında tamamlayan Roberto Soldado, Beşiktaş derbisinde Fenerbahçe'nin gol silahı olacak.

(Takvim)

İspanyol futbolcu, derbiye çok iyi hazırlandığını belirterek, "Terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz ancak en kısa sürede düzlüğe çıkacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe bu günleri haketmeyecek kadar büyük bir kulüp" dedi.

Soldado bu sezon 11 lig maçında 1 gol attı, 2 de asist yaptı

Tecrübeli forvet İspanya'da Getafe, Valencia ve Villarreal formaları giydiği dönemde La Liga'nın devlerinden Real Madrid'e 10 maçta 5, Atletico Madrid'e ise 11 karşılaşmada 4 gol atmıştı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
YILDIZLAR ALTINDA
Ümit Metin Yıldız