16 Nisan 2018 17:49 | Son Güncelleme: 16 Nisan 2018 17:56

Dev derbinin hakemi Mete Kalkavan!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Nisan Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesini Mete Kalkavan yönetecek.

Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. 4. hakem ise Suat Arslanboğa...

Vodafone Park'ta oynanan ilk maç 2-2 sona ermişti.

G.Saray - Akhisar maçını Barış Şimşek yönetecek

Kupanın bir başka yarı final rövanş karşılaşması olan Galatasaray - Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasını ise Barış şimşek yönetecek. 18 Nisan Çarşamba günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadelede Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz