06 Şubat 2015 16:02 | Son Güncelleme: 06 Şubat 2015 16:32

Dev maça girişleri yasak!

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı lig maçı öncesinde bordo-mavili yöneticilere kötü haber geldi.

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı lig maçı öncesinde bordo-mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerden Yakup Aslan ile Ali Uzunay, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'an sevk edildi. Bu karar bordo-mavili yöneticileri şoka uğrattı.

DERBİ MAÇINA GİRİŞLERİ YASAK
TFF Hukuk Müşavirliği Trabzonspor'un iki yöneticisi Yakup Aslan ve Ali Uzunay'ı tedbirli olarak PFDK'ya sevk ederek bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçına girmelerini engellemiş oldu.

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun 1 Ocak 2015 günü aldığı 45 günlük cezanın devam etmesinden dolayı bordo-mavili yönetim derbi maçında protokol tribününde hem başkan hem de iki yöneticisinden mahrum olacak.

HACIOSMANOĞLU'NA KATLAMALI CEZA GELECEK
Bu arada Hacıosmanoğlu'nun cezası katmerli olacak. Hacıosmanoğlu, aynı sezon içinde yine 38. maddeden ceza aldığı için ve bu kez tekerrürden dolayı alacağı ceza artırılarak verilecek. Hacıosmanoğlu'nun yeni cezasının 60 gün olması bekleniyor.

Sporx

 

 

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar