03 Nisan 2016 21:44 | Son Güncelleme: 03 Nisan 2016 21:44

Diego: 'Taktik konulara girmek istemiyorum'

Süper Lig'in 27. haftasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de Brezilyalı oyuncu Diego Ribas maçı değerlendirdi.

Süper Lig'in 27. haftasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de Brezilyalı oyuncu Diego Ribas maçı değerlendirdi.

Beraberlikten mutlu olmadığını belirten Diego; "Bu akşam aldığımız sonuçtan dolayı üzgünüz. Kazanmayı istiyorduk. Denedik, koştuk mücadele ettik ama olmadı. Belki golü atmamız gereken anlarda biraz heyecanlı ve gergindik. Bunun sıkıntısını yaşadık. Neden gol atamadığımızın cevabı buradaydı. Denedik çalıştık ama atamadık. Gol atamamamızın nedeni sakin olmamamızdı." dedi.

"HERKES KONUNUN BİLİNCİNDE AMA..."

Takımın hücumda durgun olmasıyla ilgili soruya Diego; "Takımımız son maçlarda hem Avrupa Ligi'nde hem de bu akşamki maçta beklentilere cevap veremedi. Herkesin sorumluluğun bilincinde olduğunu düşünüyorum. İnsanlara bunu anlatmak zor olabilir. Ben kendimi düşünüyorum. Yüksek seviyede kalmak için çalışıyorum. Taktiksel konulara girmek benim görevim değil. Ben sadece takımıma nasıl daha çok fayda sağlarım onu düşünüyorum." diye yanıtladı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ