11 Şubat 2017 23:19 | Son Güncelleme: 11 Şubat 2017 23:22

Dilmen'den olay iddia: Bir tuzak var

Rıdvan Dilmen, Bursaspor - Fenerbahçe maçının ardından dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından dikkat çekici bir iddiada bulundu.

Dilmen, hakem hatalarının ve gerginliğin bir amacı olduğunu öne sürerken; "Bir tuzak var. Fenerbahçeliler ve halkımız dikkat etsin, sokağa dökmek istiyorlar. Oyuna gelmeyin, tuzağa düşmeyin. Futbol bir oyundur, alet olmayalım. Bugün F.Bahçe'ye, yarın G.Saray'a... Ben bir şeyler söylemek istiyorum, anlayın. Tesadüf mü sanıyorsunuz bunları? Ben komplo teoristi, manyak bir adam değilim" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen ayrıca, Fenerbahçe'ye karşı yapılan hakem hatalarının arttığını kaydederken; "Fenerbahçe ne savaşlar gördü, bunlar tatbikat gibi geliyor Fenerbahçe'ye" diye konuştu.

Rıdvan Dilmen daha önce de, hakem hatalarının artmasının ardından liglere ara verilebileceğini söylemişti.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer