17 Ekim 2017 15:32 | Son Güncelleme: 17 Ekim 2017 15:34

Domagoj Vida başarısız sonuçlar sonrası isyan etti

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida, Dinamo Kiev'de üst üste alınan başarısız sonuçların ardından isyan etti.

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida, Dinamo Kiev'in ligde son kaybettiği Chernomorets maçında kadroya alınmadı. Milli takımdan yorgun dönen ve hafif sakatlığı bulunan Hırvat futbolcu teknik direktör Khatskevich tarafından Odessa'ya götürülmedi. Vida'nın ise takımın başarısız olması yüzünden son derece mutsuz olduğu iddia edildi. 

"BAŞARISIZ TAKIMDA OLMAK İSTEMİYORUM"

Ukrayna basınının iddiasına göre; Vida'nın, Chernomorets maçının ardından Dinamo Kiev'in ligde üst üste puan kayıpları yaşaması üzerine takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, "Bu kulübü ve taraftarları çok seviyorum. Sözleşmeme de sadık kalacağıma dair söz vermiştim. Ancak ben başarısız bir kulüpte olmaktan dolayı mutsuzum. Maalesef iyi gitmiyoruz. Bir an önce toparlanmalıyız. Hiçbirimizin motivasyonu iyi değil, buna ben de dahil. Böyle gidemez." diyerek sitemde bulunduğu öne sürüldü.

(Futbolarena)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz