08 Aralık 2017 09:21 | Son Güncelleme: 08 Aralık 2017 15:14

Domagoj Vida, Dinamo Kiev'e veda etti

Domagoj Vida, Partizan maçının ardından takım arkadaşlarına ve taraftarlara veda etti.

Taraftarı da selamlayan Hırvat futbolcu duygu dolu anlar yaşadı... Beşiktaş, Vida'nın bonservisini almayarak ara transfer dönemi için oyuncuyla anlaşma sağlamıştı.

Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, Vida hakkında, "Taraftarlara ve takım arkdaşlarına veda etti ancak bana yarın veda edecek. Kalmasını isterdim ancak başka bir yolu seçti. Ailesi ve çocukları var; daha fazla para kazanmak istemesi anlaşılabilir. Beşiktaş'ın yaptığı teklifteki mali şartları kulübümüz sunamaz." dedi.  

Surkis, "Onun için bir bedel alacağız ve kötü değil. Bize yarım sezon yardım edeceğini umarak onu yazın bırakmadım. Yardımcı oldu, ona çok teşekkür ediyorum. Vida'nın, Dinamo Kiev'de oynadığı seviyede oynamaya devam etmesini diliyorum" ifadesini kullandı.

Skorer

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer