04 Ağustos 2016 11:55 | Son Güncelleme: 04 Ağustos 2016 11:55

Domagoj Vida için flaş teklif

Domagoj Vida için Dinamo Kiev'e yaptığı Denis Boyko teklifi reddedilen Beşiktaş yönetimi, Boyko + 2 milyon euroluk teklifle yeniden Ukraynalıların kapısını çaldı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda savunma hattını tecrübeli bir stoperle güçlendirmek için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’in Hırvat futbolcusu Domagoj Vida’nın peşine düşmüştü.

Kulübe menacerler aracılığıyla öneriler 27 yaşındaki oyuncu için kulübüyle pazarlıklara başlayan yönetim, ilk olarak Kiev’e eski kalecisi Denys Boyko’yu takasta önerdi. Ukrayna temsilcisinin bu teklife olumsuz yanıt vermesinin ardından önerisini güncelleyen Beşiktaş’ın, Vida için Boyko artı 2 milyon Euro’luk taahhütte bulunduğu öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılar’ın önerisine karşı teklif veren Kiev Yönetimi’nin, Boyko’nun bonservisine ek olarak Beşiktaş’tan 4 milyon Euro istediği belirtildi. Taraflar arasında pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken bu hafta içerisinde Vida konusunda bir sonuca varılabileceği konuşuluyor.

‘Gelmeyi çok istiyor’

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, geçen gün yaptığı açıklamada Vida konusunda ısrarcı olduklarını söylemişti. Başarılı yönetici, Hırvat futbolcunun da Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini belirterek, “Vida mükemmel bir oyuncu. Bize gelmeyi de çok istiyor. Hatta eşini bile Kiev’e götürmedi” sözlerini kullanmıştı.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim