21 Mayıs 2020 10:59 | Son Güncelleme: 21 Mayıs 2020 11:01

Drogba: İnananlar kazanır

Drogba, Şampiyonlar Ligi finalini nasıl kazandıklarının hikayesini anlattı. Juan Mata ile arasında geçen ilginç diyaloğu ilk kez açıkladı. İnananlar kazanır' mesajı verdi.

(AKŞAM)

Galatasaray’ın efsane golcüsü Didier Drogba, 8 yıl önce Chelsea forması altında kazandıkları Şampiyonlar Ligi kupasının hikayesini anlattı: “Finalden üç ay önce Juan Mata’ya ‘Lütfen maestro! Şampiyonlar Ligi’ni kazanmama yardım et. Bu kupayı hiç kazanmadım, bu yüzden kazanmamıza yardım edecek kişi olduğuna inanıyorum. Kazanırsak sana bir hediye bile vereceğim’ dedim. Bayern Münih ile oynanan fi nal maçının son dakikasında ise Mata tahmin ettiğim o köşeye ortayı yaptı. Ve gerisi tarih… İnananlar kazanır” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DE 4 KUPA KAZANDI

Başarılı oyuncu Galatasaray’da oynadığı 1,5 sezonda 53 maçta 20 gol attı. Drogba, Galatasaray formasıyla 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa ve 1 Emirates Kupası kazandı.

TAM BİR KUPA CANAVARI

Drogba, Chelsea’de 4 lig, 4 Federasyon Kupası, 3 lig, 2 Community Shield ve bir UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı.

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ