01 Aralık 2017 19:08 | Son Güncelleme: 01 Aralık 2017 20:13

Dünya Kupası'nda grup eşleşmeleri belli oldu

2018 FIFA Dünya Kupası’nda yer alan 32 takımın grupları, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen kura çekimi ile belli oldu.

Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda grup aşaması kuraları çekildi.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Kremlin Sarayı'nda gerçekleştirilen ve eski İngiliz milli futbolcu Gary Lineker'in sunuculuğunu üstlendiğini kura çekiminin açılış konuşmasında söz alan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve FIFA Başkanı Gianni Infantino, turnuvada mücadele eden takımlara başarı diledi.

Eski yıldız futbolculardan Alman Miroslav Klose, Brezilyalı Pele ve Cafu, İngiliz Gordon Banks, Fransız Laurent Blanc, İtalyan Fabio Cannavaro, Uruguaylı Diego Forlan, Arjantinli Diego Maradona, İspanyol Carles Puyol ve Rus Nikita Simonya'nın da katıldığı kura çekimi öncesinde Rus şarkıcı Alsou ile Portekizli-Amerikalı gitarist Nuno Bettencourt kısa bir konser verirken, Rus halk dansları gösterisi yapıldı.

A GRUBU

Rusya

Uruguay

Mısır

Suudi Arabistan

B GRUBU

Portekiz

İspanya

İran

Fas

C GRUBU

Fransa

Peru

Danimarka

Avustralya

D GRUBU

Arjantin

Hırvatistan

İzlanda

Nijerya

E GRUBU

Brezilya

İsviçre

Kosta Rika

Sırbistan

F GRUBU

Almanya

Meksika

İsveç

Güney kore

G GRUBU

Belçika

İngiltere

Tunus

Panama

H GRUBU

Polonya

Kolombiya

Senegal

Japonya

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer