12 Mayıs 2016 10:35 | Son Güncelleme: 12 Mayıs 2016 10:36

Efsane takım küme düştü!

İngiltere Premier Lig'de yapılan maçta Everton'ı 3-0 mağlup eden Sunderland ligde kalmayı garantilerken, Newcastle United ve Norwich City küme düştü.

İngiltere Premier Lig'de yapılan maçta Everton'ı 3-0 mağlup eden Sunderland ligde kalmayı garantilerken, Newcastle United ve Norwich City küme düştü.

Ligde kalmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan ve rakibiyle sahasında oynadığı son 10 lig maçında sadece bir galibiyet alabilen Sunderland, Van Aanholt'un golüyle 38. dakikada öne geçti. Kone'nin 42 ve 55. dakikalarda attığı gollerle Everton'ı 3-0 yenen Sunderland, bitime bir hafta kala puanını 38'e çıkardı ve ligde kalmayı garantiledi.

Watford karşısında 4-2'lik skorla üç puana uzanan Norwich City'ye bu galibiyet yetmedi. Sunderland'in 4 puan gerisinde kalan Rafael Benitez yönetimindeki Newcastle United ve Norwich City, Aston Villa'nın ardından küme düşen diğer ekipler oldu. AA

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz