21 Ağustos 2017 16:52 | Son Güncelleme: 21 Ağustos 2017 16:52

Elif Elmas'a milli davet

Fenerbahçe sezon başında Makedonya'dan kadrosuna katmak üzere İstanbul'a getirdiği ancak 18 yaşını doldurmadığı için sözleşme imzalayamadığı Elif Elmas, Makedonya Milli Takımı'na davet edildi.

Genç oyuncu Teknik Direktör Igor Angelovski tarafından 2 ve 5 Eylül tarihlerinde İsrail ve Arnavutluk ile oynanacak karşılaşmalar için Makedonya A Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı.

FENERBAHÇE'DE OYNAMADAN MİLLİ TAKIMA

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen ve Makedonya'nın Messi'si lakabını alan Elif Elmas, resmi olarak Sarı-Lacivertli formayı giyemese de Makedonya Milli Takımından davet almayı başardı.

Genç oyuncu sadece Fenerbahçe'nin Cagliari ile oynanan hazırlık maçının ikinci yarısında forma giydi. Elif, soğukkanlılığı ve top hakimiyetiyle Fenerbahçeli taraftarları kendine hayran bırakmıştı.

İKİNCİ DEVREDE OYNAYABİLİR

27 Eylül doğumlu olan genç oyuncu, transfer döneminin 7 Eylül'de sona ermesi sebebiyle Fenerbahçe formasını ligin ilk yarısında giyemeyecek.

18 yaşına girdikten sonra profesyonel sözleşme imzalanacak olan Elif Elmas, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe formasıyla ligde boy gösterebilecek.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Ümit Metin Yıldız