07 Şubat 2016 11:04 | Son Güncelleme: 07 Şubat 2016 11:06

Emenike oynadı West Ham kaybetti!

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham, Southampton'a deplasmanda 1-0 kaybetti. Fenerbahçe'den kiralanan Emenike de 73. dakikada oyuna girdi.

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, deplasmanda Southampton'a 1-0 mağlup oldu.

Yoshida'nın 9. dakikada attığı golle öne geçen Southampton, 54. dakikada Wanyama'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalsa da skor üstünlüğünü korumasını bildi ve Bilic'in ekibini başkente puansız gönderdi.

Emenike oyuna girdi, golü kaçırdı

Londra ekibinin Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiraladığı Nijeryalı futbolcu Emenuel Emenike, maçın 73. dakikasında Antonio'nun yerine oyuna girdi. Emenike net bir gol fırsatından da yararlanamadı. Sağ kanattan yapılan ortaya kafayla vuruşunu yapan Nijeryalı futbolcunun vuruşu az farkla auta gitti.

Bu sonuçla Southampton puanını 37'ye çıkarırken, West Ham United 39 puanda kaldı.

Skorer

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz